Tømrer

Vi trækker på erfaring
Hos Stokholm Tømrer & Bygge Service tilbyder vi rådgivning af en tømrer med erfaring. Vi trækker vores expertise fra en del andre byggeprojekter vi har lavet gennem tiden.

Vi ved, at en tømrer generelt kan være en god sparringspartner for dig, allerede i den indledende fase af din planlægning. Er der noget du er i tvivl om, eller noget du har brug for at vide mere om, kan vi oftest svare på dine spørgsmål eller pege dig i retning af, hvem der er de rigtige at spørge til råds. Derfor er der ikke noget du som sådan bør overveje, før at du indhenter et tilbud fra os. Det hjælper naturligvis, hvis du har en ide om, hvad det er for et arbejde du skal have udført, samt hvis du har ønsker om hvilke materialer du vil have arbejdet udført i, og hvad dine forventninger er til det endelige resultat.

Det er dog også alt hvad du behøver at tænke over. For med vores faglige ekspertise kan vi oftest vejlede dig, og sammen kan vi derved få bygget et projekt, du kan være glad for – og vi kan være stolte af. Kontakt os, og få et tilbud på dit tømrerarbejde.

TOP